Κάνε κράτηση τώρα

Ο ξενώνας

Καλώς ήλθατε στον Ξενώνα Θέα Θάλασσα στην Τήνο!
Σας καλωσορίζουμε στην Τήνο, στο νησί του ανέμου, της τέχνης και του πολιτισμού και στα Studios «Θέα Θάλασσα» σε μια πλαγιά με θέα τη θάλασσα, αλλά και όλο το Αιγαίο, ακριβώς όπως το λέει το όνομα. Όπως βλέπετε, δεν δυσκολευτήκαμε να βρούμε όνομα στον ξενώνα μας αφού η Τήνος μας χάρισε έμπνευση και ομορφιά. Η πρόσβαση στον Ξενώνα, την πρώτη φορά,  μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολη, αλλά μετά από λίγες φορές... θα σας φαίνεται "παιχνίδι"! 

Διαθέτουμε τέσσερα ανεξάρτητα Studios χτισμένα το 2009 στην περιοχή «Άγιος Νικόλας Όρος - Αγ. Ιωάννης Πόρτο» στην Τήνο, στο νότιο δυτικό μέρος του νησιού. Η θέα είναι εκπληκτική και καλύπτει οπτικά απ’ την περιοχή του Άη Σώστη μέχρι τον Άη Γιάννη του Πόρτο, μόλις 6,5 km απ’ το λιμάνι της Τήνου και 4 χιλιόμετρα από την εξαιρετική παραλία της Παχιάς Άμμου.

Απ’ τη βεράντα μας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, θα βλέπετε τη Δήλο, τη Ρήνεια, τη Μύκονο, την Πάρο και την Αντίπαρο, τη Σίφνο, τη Σύρο και άλλα μικρότερα νησιά ανακαλύπτοντας νέους τρόπους για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Ξεκουραστείτε και απολαύστε την ησυχία και την ομορφιά!

Λένε για εμάς

LOVELY PEOPLE - AMAZING EXPERIENCES