Κάνε κράτηση τώρα

Διαμονή

Θέλουμε να κάνουμε τη διαμονή σας στην Τήνο όσο πιο ευχάριστη και όμορφη γίνεται! Διαθέτουμε τέσσερα ανεξάρτητα studios: δύο σουίτες, ένα studio και ένα διαμέρισμα-studio.

Το κάθε studio είναι ανεξάρτητο με δική του βεράντα και όλα είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι από Τηνιακούς μαστόρους και μαρμαράδες, ενώ μέσα σ’ αυτά εκτίθενται χαρακτικά έργα του γνωστού Τηνιακού χαράκτη Χρήστου Σανταμούρη που ζει και εργάζεται στην Τήνο και στο Παρίσι.

Σουίτα Νάξος

Σουίτα Νάξος

Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο 50 τ.μ. με ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό οικολογικό κρεββάτι king size μάρκας COCO-MAT. Είναι διακοσμημένη με παλιά αυθεντικά νησιώτικα έπιπλα και βενετσιάνικους καθρέφτες, συνδυασμένα με μοντέρνα και αναπαυτικά έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής και χαρακτικά.
περισσότερες πληροφορίες
Δωμάτιο Σύρος

Δωμάτιο Σύρος

Το στούντιο ΣΥΡΟΣ είναι ένας όμορφος χώρος που αποτελείται από ένα άνετο δωμάτιο με ένα χτιστό διπλό κρεβάτι με στρώμα και μαξιλάρια COCO-MAT, ενώ στην υπήνεμη και σκεπαστή βεράντα δημιουργείται χώρος καθιστικού με ένα μαρμάρινο τραπέζι και δύο ξύλινες πολυθρόνες, όπου μπορείτε ανενόχλητοι να απολαύσετε το πρωινό σας ή το ποτό σας.
περισσότερες πληροφορίες
Μικρή σουίτα Δήλος

Μικρή σουίτα Δήλος

Η σουίτα ΔΗΛΟΣ είναι ένας ανεξάρτητος χώρος 33 τ.μ. και αποτελείται από ένα πολύ ευρύχωρο καθιστικό με γωνιακό χτιστό καναπέ στον οποίο μπορούν να κοιμηθούν ένα ενήλικο άτομο και ένα παιδί, υπάρχει όμως και ένα πτυσσόμενο κρεβάτι για να κοιμηθεί ένα ακόμα άτομο.
περισσότερες πληροφορίες
Studio Μύκονος

Studio Μύκονος

Το στούντιο Μύκονος είναι ένας πολύ όμορφος ενιαίος χώρος 26 τ.μ. που περιλαμβάνει ένα διπλό χτιστό κρεβάτι με στρώματα και μαξιλάρια COCO-MAT, χώρο καθιστικού με καναπέ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μονό κρεβάτι.
περισσότερες πληροφορίες

Λένε για εμάς

LOVELY PEOPLE - AMAZING EXPERIENCES